Pınara

Bu ürün laktozsuzdur.

Besin Öğesi

100 gr için Değer

%RA*

Enerji (Kj/Kcal)

1530 / 366

%18,3

Kolesterol (mg)

59,5

%19,5

Yağ (g)

30

%42,9

Doymuş yağ (g)

22,2

%111,0

Trans yağ (g)

0

%0,0

Karbonhidrat (g)

0,8

%0,3

Toplam Şeker (g)

0

%0,0

Protein (g)

20

%40

Tuz (g)

0,941

%15,7

Kalsiyum (mg)

400

%50

Fosfor (mg)

 420

%60

*Yetişkin için tavsiye edilen günlük Referans Alım (RA) miktarına oranı

Ürün Bilgileri
  • İçindekiler: %100 pastorize inek sütü, peynir mayası, tuz.
  • Saklama Koşulları: Buzdolabında +2°C / +5°C'de, saklama kabının içinde muhafaza ediniz.
  • Menşe Ülke: Türkiye
  • Üretici: Tangala Hayvancılık ve Ziraat İşletmesi
  • Fabrika: Hatipiler Mevkii, Yaka Mah. Seydikemer / MUĞLA

Mera

Bu ürün laktozsuzdur.

Besin Öğesi

100 gr için Değer

%RA*

Enerji (Kj/Kcal)

1313 / 314

%15,7

Kolesterol (mg)

65

%21

Yağ (g)

26

%37,1

Doymuş yağ (g)

19,13

%95,7

Trans yağ (g)

0

%0,0

Karbonhidrat (g)

0,9

%0,3

Toplam Şeker (g)

0

%0,0

Protein (g)

19,13

%38,3

Tuz (g)

0,337

%5,6

Kalsiyum (mg)

400

%50

Fosfor (mg)

410,6

 %58,7

*Yetişkin için tavsiye edilen günlük Referans Alım (RA) miktarına oranı

Ürün Bilgileri
  • İçindekiler: %100 pastorize inek sütü, peynir mayası, tuz.

  • Alerjen Bilgisi: "Penicillium candidum" küf kültürü ile üretilmiştir.

  • Tüketim Önerisi ve Uyarılar:

    • Peynirin dış kabuğu ayıklandıktan sonra tüketilmelidir.

    • Hamilelerin, çocukların ve yaşlıların tüketmesi önerilmez.

  • Ek Bilgi: Tartılarak satılır.

  • Saklama Koşulları: Buzdolabında +2°C / +5°C'de, saklama kabının içinde muhafaza ediniz.

  • Menşe Ülke: Türkiye

  • Üretici: Tangala Hayvancılık ve Ziraat İşletmesi

  • Fabrika: Hatipiler Mevkii, Yaka Mah. Seydikemer / MUĞLA

Mahzen

Bu ürün laktozsuzdur.

Besin Öğesi

100 gr için Değer

%RA*

Enerji (Kj/Kcal)

1459 / 349

%17,5

Kolesterol (mg)

69

%23

Yağ (g)

29,7

%42,4

Doymuş yağ (g)

22 %110,0

Trans yağ (g)

0

%0,0

Karbonhidrat (g)

0

%0,0

Toplam Şeker (g)

0

%0,0

Protein (g)

20,53

%41,1

Tuz (g)

 0,562

%9,4

Kalsiyum (mg)

540

%67,5

Fosfor (mg)

 420

%60

*Yetişkin için tavsiye edilen günlük Referans Alım (RA) miktarına oranı

Ürün Bilgileri
  • İçindekiler: %100 pastorize inek sütü, peynir mayası, tuz.

  • Alerjen Bilgisi: "Penicillium roqueforti" ve "Penicillium candidum" küf kültürleri ile üretilmiştir.

  • Tüketim Önerisi ve Uyarılar:

    • Peynirin dış kabuğu ayıklandıktan sonra tüketilmelidir.

    • Hamilelerin, çocukların ve yaşlıların tüketmesi önerilmez.

  • Ek Bilgi: Tartılarak satılır.

  • Saklama Koşulları: Buzdolabında +2°C / +5°C'de, saklama kabının içinde muhafaza ediniz.

  • Menşe Ülke: Türkiye

  • Üretici: Tangala Hayvancılık ve Ziraat İşletmesi

  • Fabrika: Hatipiler Mevkii, Yaka Mah. Seydikemer / MUĞLA

Amber

Bu ürün laktozsuzdur.

Besin Öğesi

100 gr için Değer

%RA*

Enerji (Kj/Kcal)

1317 / 315 %15,8

Kolesterol (mg)

65

%21

Yağ (g)

26

%37,1

Doymuş yağ (g)

19,1 %95,5

Trans yağ (g)

0

%0,0

Karbonhidrat (g)

1,2 %0,5

Toplam Şeker (g)

0

%0,0

Protein (g)

19,12 %38,2

Tuz (g)

0,439

%7,3

Kalsiyum (mg)

360

%45,0

Fosfor (mg)

279,2

%42,9

*Yetişkin için tavsiye edilen günlük Referans Alım (RA) miktarına oranı

Ürün Bilgileri
  • İçindekiler: %100 pastorize inek sütü, peynir mayası, tuz.

  • Alerjen Bilgisi: "Penicillium candidum" küf kültürü ile üretilmiştir.

  • Tüketim Önerisi ve Uyarılar:

    • Peynirin dış kabuğu ayıklandıktan sonra tüketilmelidir.

    • Hamilelerin, çocukların ve yaşlıların tüketmesi önerilmez.

  • Ek Bilgi: Tartılarak satılır.

  • Saklama Koşulları: Buzdolabında +2°C / +5°C'de, saklama kabının içinde muhafaza ediniz.

  • Menşe Ülke: Türkiye

  • Üretici: Tangala Hayvancılık ve Ziraat İşletmesi

  • Fabrika: Hatipiler Mevkii, Yaka Mah. Seydikemer / MUĞLA

#BBD0E0 »

Tangazola

Bu ürün laktozsuzdur.

Besin Öğesi

100 gr için Değer

%RA*

Enerji (Kj/Kcal)

1530 / 366

%17,5

Kolesterol (mg)

81

%27

Yağ (g)

30

%42,9

Doymuş yağ (g)

22,2

%111,0

Trans yağ (g)

0

%0,0

Karbonhidrat (g)

0,8

%0,3

Toplam Şeker (g)

0

%0,0

Protein (g)

23,29

%46,6

Tuz (g)

0,941

%15,7

Kalsiyum (mg)

735,91

 %92,0

Fosfor (mg)

 420

%60

*Yetişkin için tavsiye edilen günlük Referans Alım (RA) miktarına oranı

Ürün Bilgileri
  • İçindekiler: %100 pastorize inek sütü, peynir mayası, tuz.

  • Alerjen Bilgisi: "Penicillium roqueforti" küf kültürü ile üretilmiştir.

  • Tüketim Önerisi ve Uyarılar:

    • Peynirin dış kabuğu ayıklandıktan sonra tüketilmelidir.

    • Hamilelerin, çocukların ve yaşlıların tüketmesi önerilmez.

  • Ek Bilgi: Tartılarak satılır.

  • Saklama Koşulları: Buzdolabında +2°C / +5°C'de, saklama kabının içinde muhafaza ediniz.

  • Menşe Ülke: Türkiye

  • Üretici: Tangala Hayvancılık ve Ziraat İşletmesi

  • Fabrika: Hatipiler Mevkii, Yaka Mah. Seydikemer / MUĞLA

Pelit

Bu ürün laktozsuzdur.

Besin Öğesi

100 gr için Değer

%RA*

Enerji (Kj/Kcal)

 1852/443

%22,2

Kolesterol (mg)

 73

%24

Yağ (g)

36

 %51,4

Doymuş yağ (g)

 26,58

%132,9

Trans yağ (g)

0

%0,0

Karbonhidrat (g)

 4,2

%1,6

Toplam Şeker (g)

0

%0,0

Protein (g)

25,62

%51,2

Tuz (g)

0,73

%12,2

Kalsiyum (mg)

906,1

%113,3

Fosfor (mg)

445

%63,6

*Yetişkin için tavsiye edilen günlük Referans Alım (RA) miktarına oranı

Ürün Bilgileri
  • İçindekiler: %100 pastörize inek sütü, peynir mayası, tuz.

  • Tüketim Önerisi ve Uyarılar:

    • Peynirin dış kabuğu ayrıldıktan sonra tüketilmelidir.

    • Son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir.

  • Ek Bilgi:

    • Tartılarak satılır.

    • Parti no, üretim tarihidir.

    • En az 90 gün olgunlaştırılır.

    • Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği'ne uygun olarak üretilmiştir.

    • İşletme Kayıt No: TR 48-0214

    • Web sitesi: www.tangalapeynirleri.com.tr

  • Saklama Koşulları: Buzdolabında +2°C / +5°C'de, saklama kabının içinde muhafaza ediniz.

  • Menşe Ülke: Türkiye

  • Üretici: Tangala Hayvancılık ve Ziraat İşletmesi

  • Fabrika: Hatipler Mevkii, Yaka Mah. Seydikemer / MUĞLA

Tlos

Bu ürün laktozsuzdur.

Besin Öğesi

100 gr için Değer

%RA*

Enerji (Kj/Kcal)

1530/366

%18,3

Kolesterol (mg)

79

%26

Yağ (g)

30

%42,9

Doymuş yağ (g)

22,2

%111,0

Trans yağ (g)

0

%0,0

Karbonhidrat (g)

0,8

%0,3

Toplam Şeker (g)

0

%0,0

Protein (g)

23,29

%46,6

Tuz (g)

0,941

%15,7

Kalsiyum (mg)

735,91

 %92,0

Fosfor (mg)

 420

%60

*Yetişkin için tavsiye edilen günlük Referans Alım (RA) miktarına oranı

Ürün Bilgileri
  • İçindekiler: %100 pastörize inek sütü, peynir mayası, tuz.
  • Alerjen Bilgisi: "Penicillium roqueforti" küf kültürü ile üretilmiştir.
  • Tüketim Önerisi ve Uyarılar:
    • Peynirin dış kabuğu ayrıldıktan sonra tüketilmelidir.
    • Hamilelerin, çocukların ve yaşlıların tüketmesi önerilmez.
    • Son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir.
  • Ek Bilgi:
    • Tartılarak satılır.
    • Parti no, üretim tarihidir.
    • En az 90 gün olgunlaştırılır.
    • Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği'ne uygun olarak üretilmiştir.
    • İşletme Kayıt No: TR 48-0214
    • Web sitesi: www.tangalapeynirleri.com.tr
  • Saklama Koşulları: Buzdolabında +2°C / +5°C'de, saklama kabının içinde muhafaza ediniz.
  • Menşe Ülke: Türkiye
  • Üretici: Tangala Hayvancılık ve Ziraat İşletmesi
  • Fabrika: Hatipler Mevkii, Yaka Mah. Seydikemer / MUĞLA

Çitlembik

Bu ürün laktozsuzdur.

Besin Öğesi

100 gr için Değer

%RA*

Enerji (Kj/Kcal)

443

%22,2

Yağ (g)

36

 %51,4

Doymuş yağ (g)

 26,58

%132,9

Trans yağ (g)

0

%0,0

Karbonhidrat (g)

 4,2

%1,6

Toplam Şeker (g)

0

%0,0

Protein (g)

25,62

%51,2

Tuz (g)

0,73

%12,2

Kalsiyum (mg)

906,1

%113,3

Fosfor (mg)

445

%63,6

*Yetişkin için tavsiye edilen günlük Referans Alım (RA) miktarına oranı

Ürün Bilgileri
  • İçindekiler: %100 pastörize keçi sütü, peynir mayası, tuz. Laktozsuzdur.

  • Saklama Koşulları: Buzdolabında +2°C / +5°C'de, yağlı kağıda sarılı şekilde, saklama kabının içinde muhafaza ediniz.

  • Tüketim Önerisi ve Uyarılar:

    • Peynirin dış kabuğu ayrıldıktan sonra tüketilmelidir.

    • Son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir.

  • Ek Bilgi:

    • Tartılarak satılır.

    • En az 90 gün olgunlaştırılır.

    • Parti no, üretim tarihidir.

    • Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği'ne uygun olarak üretilmiştir.

    • Web sitesi: www.tangalapeynirleri.com.tr

  • Üretici: Tangala Hayvancılık ve Ziraat İşletmesi

  • Fabrika: Hatipler Mevkii, Yaka Mah. Seydikemer / MUĞLA

  • Menşe Ülke: Türkiye

Tangala Peynirleri

Tangala Peynirleri, 2015 yılında Buket Ulukut tarafından başlatılan kırsal girişimin bir ürünüdür. Markanın temelinde kırsal kalkınma arzusu yatmaktadır. Temel vizyonumuz Avrupa, Kafkasya ve Ortadoğu’dan esinlenen peynir çeşitliliğini Türkiye coğrafyasında yerel, artizanal ve orta ölçekli bir işletme modeli ile geliştirmektir.

Avrupa’daki geleneksel peynir üretim yöntemlerinin 1960’larda labaratuvar ortamında geliştirilmesi sonucu ortaya çıkan kıtasal peynir kültürü şüphesizki teknolojinin gelenek ile mükemmel birlikteliğidir. Tangala Peynirleri markası üretim modelinde teknolojik yenilikleri geleneksel üretim modelleri ile harmanlayarak, marka prensipleri doğrultusunda araştırma ve geliştirmeler yapmaktadır.

Endüstriyel peynir üretim modellerinden hem besin değeri hem de kültürel zenginlik olarak farklılıklar gösteren işletmemizde, kaybolmaya yüz tutmuş olan yerel peynirciliği ve küçük çiftçi modelini destekliyoruz. Kalifiye ürünler ile yerel gıda politikaları geliştirmek ve genç çiftçilere yeni bir model sunarak motivasyon yaratmak iddasındayız. Bu çerçevede en kaliteli ürünleri tüketici ile buluşturmaya devam etmek için çalışıyoruz.

Markalaşma ve Büyüme Adımları

2018

Forbes Dergisi'nde Gelen Başarı

2019

Yeni Lezzetlerin Yaratılışı:
Kastabara Peyniri

2021

Uluslararası Arenada Tescil Lezzet:
Londra Başarısı

2022