8-14 Nisan arası kargo gönderimimiz olamayacaktır!

GNOCCHİ Tangazola tarifi

GNOCCHİ Tangazola tarifi
GNOCCHİ Tangazola
 
500 g  gnocchi 
200 g tangazola
100 ml süt
150 ml krema
1 yemek kaşığı tereyağ
50 g pelit
karabiber
tuz 
muskat (opsiyonel)
 
 
Tangazola, süt, krema ve tereyağ bir tencerede çok kısık ateşte karıştırılarak eritilir. 
 
Sosun lezzeti tuz, karabiber ve muskat cevizi ile ayarlanır. 
 
Muskat cevizini çok dikkatli, hafif bir aroma verecek şekilde kullanmak gerekir. En ince rende ile rendelenebilir. Fazla kullanımı diğer lezzetlerin önüne geçebilir. 
 
Gnocchi leri kaynar tuzlu suda pişirme talimatlarındaki zamanlamaya dikkat ederek pişirilir.
 
Gnocchi, pişme suyundan çıkartılır ve sosun içine aktarılır. Üzerine pelit peyniri rendelenerek sos ile iyice karıştırılır. 
 
Bu şekilde yemeye hazır olur ☺
 
Afiyet olsun !
 
 
 

tangazola, gnocchi, italyan mutfağı