Pınara
Bu ürün laktozsuzdur.
Besin Öğesi | 100 gr için Değer | %RA* |
---|---|---|
Enerji (Kj/Kcal) | 1530 / 366 | %18,3 |
Kolesterol (mg) | 59,5 | %19,5 |
Yağ (g) | 30 | %42,9 |
Doymuş yağ (g) | 22,2 | %111,0 |
Trans yağ (g) | 0 | %0,0 |
Karbonhidrat (g) | 0,8 | %0,3 |
Toplam Şeker (g) | 0 | %0,0 |
Protein (g) | 20 | %40 |
Tuz (g) | 0,941 | %15,7 |
Kalsiyum (mg) | 400 | %50 |
Fosfor (mg) | 420 | %60 |
*Yetişkin için tavsiye edilen günlük Referans Alım (RA) miktarına oranı
- İçindekiler: %100 pastorize inek sütü, peynir mayası, tuz.
- Saklama Koşulları: Buzdolabında +2°C / +5°C'de, saklama kabının içinde muhafaza ediniz.
- Menşe Ülke: Türkiye
- Üretici: Tangala Hayvancılık ve Ziraat İşletmesi
- Fabrika: Hatipiler Mevkii, Yaka Mah. Seydikemer / MUĞLA
Mera
Bu ürün laktozsuzdur.
Besin Öğesi | 100 gr için Değer | %RA* |
---|---|---|
Enerji (Kj/Kcal) | 1313 / 314 | %15,7 |
Kolesterol (mg) | 65 | %21 |
Yağ (g) | 26 | %37,1 |
Doymuş yağ (g) | 19,13 | %95,7 |
Trans yağ (g) | 0 | %0,0 |
Karbonhidrat (g) | 0,9 | %0,3 |
Toplam Şeker (g) | 0 | %0,0 |
Protein (g) | 19,13 | %38,3 |
Tuz (g) | 0,337 | %5,6 |
Kalsiyum (mg) | 400 | %50 |
Fosfor (mg) | 410,6 | %58,7 |
*Yetişkin için tavsiye edilen günlük Referans Alım (RA) miktarına oranı
İçindekiler: %100 pastorize inek sütü, peynir mayası, tuz.
Alerjen Bilgisi: "Penicillium candidum" küf kültürü ile üretilmiştir.
Tüketim Önerisi ve Uyarılar:
Peynirin dış kabuğu ayıklandıktan sonra tüketilmelidir.
Hamilelerin, çocukların ve yaşlıların tüketmesi önerilmez.
Ek Bilgi: Tartılarak satılır.
Saklama Koşulları: Buzdolabında +2°C / +5°C'de, saklama kabının içinde muhafaza ediniz.
Menşe Ülke: Türkiye
Üretici: Tangala Hayvancılık ve Ziraat İşletmesi
Fabrika: Hatipiler Mevkii, Yaka Mah. Seydikemer / MUĞLA
Mahzen
Bu ürün laktozsuzdur.
Besin Öğesi | 100 gr için Değer | %RA* |
---|---|---|
Enerji (Kj/Kcal) | 1459 / 349 | %17,5 |
Kolesterol (mg) | 69 | %23 |
Yağ (g) | 29,7 | %42,4 |
Doymuş yağ (g) | 22 | %110,0 |
Trans yağ (g) | 0 | %0,0 |
Karbonhidrat (g) | 0 | %0,0 |
Toplam Şeker (g) | 0 | %0,0 |
Protein (g) | 20,53 | %41,1 |
Tuz (g) | 0,562 | %9,4 |
Kalsiyum (mg) | 540 | %67,5 |
Fosfor (mg) | 420 | %60 |
*Yetişkin için tavsiye edilen günlük Referans Alım (RA) miktarına oranı
İçindekiler: %100 pastorize inek sütü, peynir mayası, tuz.
Alerjen Bilgisi: "Penicillium roqueforti" ve "Penicillium candidum" küf kültürleri ile üretilmiştir.
Tüketim Önerisi ve Uyarılar:
Peynirin dış kabuğu ayıklandıktan sonra tüketilmelidir.
Hamilelerin, çocukların ve yaşlıların tüketmesi önerilmez.
Ek Bilgi: Tartılarak satılır.
Saklama Koşulları: Buzdolabında +2°C / +5°C'de, saklama kabının içinde muhafaza ediniz.
Menşe Ülke: Türkiye
Üretici: Tangala Hayvancılık ve Ziraat İşletmesi
Fabrika: Hatipiler Mevkii, Yaka Mah. Seydikemer / MUĞLA
Amber
Bu ürün laktozsuzdur.
Besin Öğesi | 100 gr için Değer | %RA* |
---|---|---|
Enerji (Kj/Kcal) | 1317 / 315 | %15,8 |
Kolesterol (mg) | 65 | %21 |
Yağ (g) | 26 | %37,1 |
Doymuş yağ (g) | 19,1 | %95,5 |
Trans yağ (g) | 0 | %0,0 |
Karbonhidrat (g) | 1,2 | %0,5 |
Toplam Şeker (g) | 0 | %0,0 |
Protein (g) | 19,12 | %38,2 |
Tuz (g) | 0,439 | %7,3 |
Kalsiyum (mg) | 360 | %45,0 |
Fosfor (mg) | 279,2 | %42,9 |
*Yetişkin için tavsiye edilen günlük Referans Alım (RA) miktarına oranı
İçindekiler: %100 pastorize inek sütü, peynir mayası, tuz.
Alerjen Bilgisi: "Penicillium candidum" küf kültürü ile üretilmiştir.
Tüketim Önerisi ve Uyarılar:
Peynirin dış kabuğu ayıklandıktan sonra tüketilmelidir.
Hamilelerin, çocukların ve yaşlıların tüketmesi önerilmez.
Ek Bilgi: Tartılarak satılır.
Saklama Koşulları: Buzdolabında +2°C / +5°C'de, saklama kabının içinde muhafaza ediniz.
Menşe Ülke: Türkiye
Üretici: Tangala Hayvancılık ve Ziraat İşletmesi
Fabrika: Hatipiler Mevkii, Yaka Mah. Seydikemer / MUĞLA
Tangazola
Bu ürün laktozsuzdur.
Besin Öğesi | 100 gr için Değer | %RA* |
---|---|---|
Enerji (Kj/Kcal) | 1530 / 366 | %17,5 |
Kolesterol (mg) | 81 | %27 |
Yağ (g) | 30 | %42,9 |
Doymuş yağ (g) | 22,2 | %111,0 |
Trans yağ (g) | 0 | %0,0 |
Karbonhidrat (g) | 0,8 | %0,3 |
Toplam Şeker (g) | 0 | %0,0 |
Protein (g) | 23,29 | %46,6 |
Tuz (g) | 0,941 | %15,7 |
Kalsiyum (mg) | 735,91 | %92,0 |
Fosfor (mg) | 420 | %60 |
*Yetişkin için tavsiye edilen günlük Referans Alım (RA) miktarına oranı
İçindekiler: %100 pastorize inek sütü, peynir mayası, tuz.
Alerjen Bilgisi: "Penicillium roqueforti" küf kültürü ile üretilmiştir.
Tüketim Önerisi ve Uyarılar:
Peynirin dış kabuğu ayıklandıktan sonra tüketilmelidir.
Hamilelerin, çocukların ve yaşlıların tüketmesi önerilmez.
Ek Bilgi: Tartılarak satılır.
Saklama Koşulları: Buzdolabında +2°C / +5°C'de, saklama kabının içinde muhafaza ediniz.
Menşe Ülke: Türkiye
Üretici: Tangala Hayvancılık ve Ziraat İşletmesi
Fabrika: Hatipiler Mevkii, Yaka Mah. Seydikemer / MUĞLA
Pelit
Bu ürün laktozsuzdur.
Besin Öğesi | 100 gr için Değer | %RA* |
---|---|---|
Enerji (Kj/Kcal) | 1852/443 | %22,2 |
Kolesterol (mg) | 73 | %24 |
Yağ (g) | 36 | %51,4 |
Doymuş yağ (g) | 26,58 | %132,9 |
Trans yağ (g) | 0 | %0,0 |
Karbonhidrat (g) | 4,2 | %1,6 |
Toplam Şeker (g) | 0 | %0,0 |
Protein (g) | 25,62 | %51,2 |
Tuz (g) | 0,73 | %12,2 |
Kalsiyum (mg) | 906,1 | %113,3 |
Fosfor (mg) | 445 | %63,6 |
*Yetişkin için tavsiye edilen günlük Referans Alım (RA) miktarına oranı
İçindekiler: %100 pastörize inek sütü, peynir mayası, tuz.
Tüketim Önerisi ve Uyarılar:
Peynirin dış kabuğu ayrıldıktan sonra tüketilmelidir.
Son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir.
Ek Bilgi:
Tartılarak satılır.
Parti no, üretim tarihidir.
En az 90 gün olgunlaştırılır.
Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği'ne uygun olarak üretilmiştir.
İşletme Kayıt No: TR 48-0214
Web sitesi: www.tangalapeynirleri.com.tr
Saklama Koşulları: Buzdolabında +2°C / +5°C'de, saklama kabının içinde muhafaza ediniz.
Menşe Ülke: Türkiye
Üretici: Tangala Hayvancılık ve Ziraat İşletmesi
Fabrika: Hatipler Mevkii, Yaka Mah. Seydikemer / MUĞLA
Tlos
Bu ürün laktozsuzdur.
Besin Öğesi | 100 gr için Değer | %RA* |
---|---|---|
Enerji (Kj/Kcal) | 1530/366 | %18,3 |
Kolesterol (mg) | 79 | %26 |
Yağ (g) | 30 | %42,9 |
Doymuş yağ (g) | 22,2 | %111,0 |
Trans yağ (g) | 0 | %0,0 |
Karbonhidrat (g) | 0,8 | %0,3 |
Toplam Şeker (g) | 0 | %0,0 |
Protein (g) | 23,29 | %46,6 |
Tuz (g) | 0,941 | %15,7 |
Kalsiyum (mg) | 735,91 | %92,0 |
Fosfor (mg) | 420 | %60 |
*Yetişkin için tavsiye edilen günlük Referans Alım (RA) miktarına oranı
- İçindekiler: %100 pastörize inek sütü, peynir mayası, tuz.
- Alerjen Bilgisi: "Penicillium roqueforti" küf kültürü ile üretilmiştir.
- Tüketim Önerisi ve Uyarılar:
- Peynirin dış kabuğu ayrıldıktan sonra tüketilmelidir.
- Hamilelerin, çocukların ve yaşlıların tüketmesi önerilmez.
- Son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir.
- Ek Bilgi:
- Tartılarak satılır.
- Parti no, üretim tarihidir.
- En az 90 gün olgunlaştırılır.
- Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği'ne uygun olarak üretilmiştir.
- İşletme Kayıt No: TR 48-0214
- Web sitesi: www.tangalapeynirleri.com.tr
- Saklama Koşulları: Buzdolabında +2°C / +5°C'de, saklama kabının içinde muhafaza ediniz.
- Menşe Ülke: Türkiye
- Üretici: Tangala Hayvancılık ve Ziraat İşletmesi
- Fabrika: Hatipler Mevkii, Yaka Mah. Seydikemer / MUĞLA
Çitlembik
Bu ürün laktozsuzdur.
Besin Öğesi | 100 gr için Değer | %RA* |
---|---|---|
Enerji (Kj/Kcal) | 443 | %22,2 |
Yağ (g) | 36 | %51,4 |
Doymuş yağ (g) | 26,58 | %132,9 |
Trans yağ (g) | 0 | %0,0 |
Karbonhidrat (g) | 4,2 | %1,6 |
Toplam Şeker (g) | 0 | %0,0 |
Protein (g) | 25,62 | %51,2 |
Tuz (g) | 0,73 | %12,2 |
Kalsiyum (mg) | 906,1 | %113,3 |
Fosfor (mg) | 445 | %63,6 |
*Yetişkin için tavsiye edilen günlük Referans Alım (RA) miktarına oranı
İçindekiler: %100 pastörize keçi sütü, peynir mayası, tuz. Laktozsuzdur.
Saklama Koşulları: Buzdolabında +2°C / +5°C'de, yağlı kağıda sarılı şekilde, saklama kabının içinde muhafaza ediniz.
Tüketim Önerisi ve Uyarılar:
Peynirin dış kabuğu ayrıldıktan sonra tüketilmelidir.
Son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir.
Ek Bilgi:
Tartılarak satılır.
En az 90 gün olgunlaştırılır.
Parti no, üretim tarihidir.
Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği'ne uygun olarak üretilmiştir.
Web sitesi: www.tangalapeynirleri.com.tr
Üretici: Tangala Hayvancılık ve Ziraat İşletmesi
Fabrika: Hatipler Mevkii, Yaka Mah. Seydikemer / MUĞLA
Menşe Ülke: Türkiye
Tangala Peynirleri
Tangala Peynirleri, 2015 yılında Buket Ulukut tarafından başlatılan kırsal girişimin bir ürünüdür. Markanın temelinde kırsal kalkınma arzusu yatmaktadır. Temel vizyonumuz Avrupa, Kafkasya ve Ortadoğu’dan esinlenen peynir çeşitliliğini Türkiye coğrafyasında yerel, artizanal ve orta ölçekli bir işletme modeli ile geliştirmektir.
Avrupa’daki geleneksel peynir üretim yöntemlerinin 1960’larda labaratuvar ortamında geliştirilmesi sonucu ortaya çıkan kıtasal peynir kültürü şüphesizki teknolojinin gelenek ile mükemmel birlikteliğidir. Tangala Peynirleri markası üretim modelinde teknolojik yenilikleri geleneksel üretim modelleri ile harmanlayarak, marka prensipleri doğrultusunda araştırma ve geliştirmeler yapmaktadır.
Endüstriyel peynir üretim modellerinden hem besin değeri hem de kültürel zenginlik olarak farklılıklar gösteren işletmemizde, kaybolmaya yüz tutmuş olan yerel peynirciliği ve küçük çiftçi modelini destekliyoruz. Kalifiye ürünler ile yerel gıda politikaları geliştirmek ve genç çiftçilere yeni bir model sunarak motivasyon yaratmak iddasındayız. Bu çerçevede en kaliteli ürünleri tüketici ile buluşturmaya devam etmek için çalışıyoruz.
Markalaşma ve Büyüme Adımları
2018
Forbes Dergisi'nde Gelen Başarı
2019
Kastabara Peyniri
2021
Londra Başarısı
2022